Magyarország

A MOL Csoport több mint egy millió tonna polimer típust értékesít 45 országban (Mexikótól Kínáig) 1500 megrendelő számára 10 különböző iparágban (autóipartól a csomagolóanyag gyártásig) a Németországban, Lengyelországban, Olaszországban, Ausztriában, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában MOL leányvállalatokként működtetett értékesítési irodáin keresztül. A hazai piacok ellátását a tiszaújvárosi és pozsonyi telephelyek biztosítják.

Magyarországon elsősorban a MOL Petrolkémia Zrt. értékesítési hálózata látja el a MOL Petrolkémia Zrt. és a Slovnaft a.s. vevőit. Nagyvevőinket tiszaújvárosi központi telephelyünkön szolgáljuk ki. 
Termékeink részletes leírását itt találhatja!

A kistételben vásárló partnereink hatékony kiszolgálása érdekében 2003-tól működtetünk értékesítési központokat Magyarországon, jelenleg - Nagytétényben és Tiszaújvárosban.  Értékesítési központjainkban kistételek esetén mennyiségi korlátozás és előrejelzés nélkül lehet vásárolni. Alkalmazkodva kisebb partnereink igényeihez és vásárlási szokásaihoz lehetőség van zsákonkénti vásárlásra is. Raktárainkban megtalálhatóak a MOL Petrolkémia Zrt. és a Slovnaft a.s. által gyártott, Magyarországon leggyakrabban használt HDPE, LDPE és PP típusai.

Kisraktáraink kiszolgálási rendje

Tiszaújvárosi Lerakat
Termékkiszolgálás: 6.00 – 22.00
Pénztári nyitva tartás: H-Cs 9.00 – 11.00; 13.00 –14.00, Péntek 9.00 – 12.00
Rendelés-ügyintézés: 8.00 – 14.00

Nagytétényi Lerakat
Termékkiszolgálás: 8.00 - 17.30
Pénztári nyitva tartás és rendelés-ügyintézés: 8.00 – 14.00

Kisraktáraink megközelíthetősége

Tiszaújvárosi Lerakat
Az M3 autópályáról a Hejőkürt, Tiszaújváros kihajtónál (164) kell letérni Tiszaújváros irányába (térképen sötétzölddel jelölve). A 35. főútvonal (Debrecen) keresztezésénél körforgalom található, itt Tiszaújváros irányába kell továbbhaladni. A lámpás kereszteződésnél balra kell fordulni a MOL Spedition/MOL Petrolkémia Zrt. irányába. Az Y alakú elágazásnál balra le kell fordulni, majd a lámpánál balra, amíg el nem jutnak a MOL Spedition épületéhez.
Az M30-as autópálya felől Nyékládháza, Tiszaújváros irányába kell kihajtani, majd Tiszaújváros felé haladni a 35. számú főútvonalon. (térképen világoszölddel jelölve balról). A lámpás kereszteződésnél jobbra kell fordulni a MOL Spedition/MOL Petrolkémia Zrt. irányába. Az Y alakú elágazásnál balra le kell fordulni, majd a lámpánál balra, amíg el nem jutnak a MOL Spedition épületéhez.
A tiszaújvárosi kiszolgálás az LDPE II üzem melletti raktárból, a MOL Petrolkémia Zrt. gyárterületén történik. Először a MOL Spedition-nél kell bejelentkezni, majd a raktár, a III. kapun keresztül közelíthető meg. a raktárhelyiség könnyebb megközelítése érdekében belső térképet biztosítunk.

Nagytétényi Lerakat
Az M0-s autóútról a M6-os autópálya irányába kell letérni (térképen sötétzölddel jelölve). A 12. számú kijáratnál lehajtani az autópályára Nagytétény felé. A körforgalomban Nagytétény felé kell kihajtani a Nagytétényi útra. Az autópálya alatt elhaladva az első kereszteződésben jobbra kell fordulni, a Harbor Park felé. A Trans-sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft. által üzemeltetett MOL Petrolkémia Értékesítési Lerakat táblával jelezve jobbra az első épület (8-as számú).
A 6-os főút felől érkezve a Campona utcába kell jobbra lefordulni Nagytétény felé (térképen világoszölddel jelezve). A vasúti átjárót követően jobbra kell fordulni a beléptető rendszerig. A Harbor Ipari Park területén végigmenve az utolsó raktárak közül a jobb oldali (8-as számú) a Trans-sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft. által üzemeltett MOL Petrolkémia Zrt. értékesítési lerakata.

You may also be interested in