Magyarország

A MOL Csoport több mint egy millió tonna polimer típust értékesít 45 országban (Mexikótól Kínáig) 1500 megrendelő számára 10 különböző iparágban (autóipartól a csomagolóanyag gyártásig) a Németországban, Lengyelországban, Olaszországban, Ausztriában, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában MOL leányvállalatokként működtetett értékesítési irodáin keresztül. A hazai piacok ellátását a tiszaújvárosi és pozsonyi telephelyek biztosítják.

Magyarországon elsősorban a MOL Petrolkémia Zrt. értékesítési hálózata látja el a MOL Petrolkémia Zrt. és a Slovnaft a.s. vevőit. Nagyvevőinket tiszaújvárosi központi telephelyünkön szolgáljuk ki. 
Termékeink részletes leírását itt találhatja!

A kistételben vásárló partnereink hatékony kiszolgálása érdekében 2003-tól működtetünk értékesítési központokat Magyarországon, jelenleg - Törökbálinton és Tiszaújvárosban.  Értékesítési központjainkban kistételek esetén, 11 tonnáig és előrejelzés nélkül lehet vásárolni. Alkalmazkodva kisebb partnereink igényeihez és vásárlási szokásaihoz lehetőség van zsákonkénti vásárlásra is. Raktárainkban megtalálhatóak a MOL Petrolkémia Zrt. és a Slovnaft a.s. által gyártott, Magyarországon leggyakrabban használt HDPE, LDPE és PP típusai.

Kisraktáraink kiszolgálási rendje

Kisraktárainkban a kiszolgálás hétköznapokon történik.

Tiszaújvárosi Lerakat
Termékkiszolgálás: 6.00 – 20.00
Rendelés-ügyintézés: 8.00 – 14.00
Pénztári nyitva tartás: 8.00 – 15.20

Törökbálinti Lerakat
Termékkiszolgálás: 8.00 - 17.30
Rendelés-ügyintézés: 8.00 – 15.00
Pénztári nyitva tartás: 8.00 – 15.00

Kisraktáraink megközelíthetősége

Tiszaújvárosi Lerakat

  • Az M3 autópályáról a Hejőkürt, Tiszaújváros kihajtónál (164) kell letérni Tiszaújváros irányába (térképen sötétzölddel jelölve). A 35. főútvonal (Debrecen) keresztezésénél körforgalom található, itt Tiszaújváros irányába kell továbbhaladni. A lámpás kereszteződésnél balra kell fordulni a MOL Spedition/MOL Petrolkémia Zrt. irányába. Az Y alakú elágazásnál balra le kell fordulni, majd a lámpánál balra, amíg el nem jutnak a MOL Spedition épületéhez.
  • Az M30-as autópálya felől Nyékládháza, Tiszaújváros irányába kell kihajtani, majd Tiszaújváros felé haladni a 35. számú főútvonalon. (térképen világoszölddel jelölve balról). A lámpás kereszteződésnél jobbra kell fordulni a MOL Spedition/MOL Petrolkémia Zrt. irányába. Az Y alakú elágazásnál balra le kell fordulni, majd a lámpánál balra, amíg el nem jutnak a MOL Spedition épületéhez.

A tiszaújvárosi kiszolgálás az LDPE II üzem melletti raktárból, a MOL Petrolkémia Zrt. gyárterületén történik. Először a MOL Spedition-nél kell bejelentkezni, majd a raktár, a III. kapun keresztül közelíthető meg. A raktárhelyiség könnyebb megközelítése érdekében belső térképet biztosítunk.

Törökbálinti Lerakat

Kisraktárunk a törökbálinti DEPO INTERMODÁLIS TÁRSAS LOGISZTIKAI KÖZPONT KFT. területén található.

  • M0 Diósd felől a Szabadság út-Diósdi út-Pannon út-Raktárvárosi út (12t övezet) felől közelíthető meg.
  • M0/M1/100as útról (12t felett) az Annahegyi pihenő után M1-M7 bevezetőnél Budaörs Nyugat DEPO Auchan-Törökbálint DEPO irányába letérve közelíthető meg.
  • Budapest felől M1-M7 kivezetőnél Budaörs-DEPO majd a DEPO táblát követve érhető el.

A DEPO területén keresse a KOR-RECHT LOG Kft. MPK kisraktár (4. épület, 10. kapu) épületét.

  • Tehergépjárművel a DEPO I. kapun hajthatnak be. A kapun átlépve egyenesen kell haladni, majd a forgalomlassítón áthajtva jobbra egy narancssárga épületet keresni. A porta a tehergépjárműveknek belépőjegyet ad, melyet majd a kollégánk lebélyegez. Csak ezzel lehet elhagyni a területet. (A belépő elvesztéséért, illetve leigazolás hiányában a porta 10 EUR vagy 3000 Ft díjat számít fel.)
  • Személyautók és 3,5 tonnát nem meghaladó teherautók a DEPO II. kapun hajthatnak be. A kapun áthaladva az első lehetőségnél balra kell fordulni, majd a főportánál jobbra fordulva hajtsanak át egyenesen a forgalomlassítón át. A raktár narancssárga épülete jobbra lesz.

A DEPO területe közforgalom számára megnyitott magánterület, a KRESZ szabályai érvényesek!

You may also be interested in